Helsingborgs Släktforskare-och bygdeförening

Johanna Christina Jonasdotter

 

Namn: Erling Larsson
Datum: 22 november 2015
Johanna Christina 
Jonasdotter

Hej!

Inför utsikten till att skulle leta igenom ungefär 800 Kyrkoböcker i Skåne, Halland, Blekinge och Småland för att hitta en enda Kvinna, född någonstans i Sverige som i 1883 reste till Köpenhamn via Helsingborg där hon gifte sig 1884. Av nämnda skäl behövde hon ej uppge sin födelseort eller söka medborgarskap i Danmark varför hennes födelseort ej finns angiven i några danska register endast att hon var född i Sverige.

Finns det Någon som vet/kan upplysa om var Johanna Christina Jonasdotter blev född i Sverige den 8 jan. 1858.

Vänlig hälsning

Erling Larsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *