Helsingborgs Släktforskare-och bygdeförening

Efterlysning: Nils Forsberg

 

Namn:Ulf Forsberg
Datum: 26 september 2015

Hej,

Jag ingår i det relativt nybildade Nils Forsberg-sällskapet vars syfte är att samla information rörande denne intressante konstnärs liv och verk. Nils Forsberg var under många år bosatt och verksam i Helsingborg. Det skulle därför vara av stort intresse att få kontakt med personer som själva haft eller vars anhöriga haft kontakt med konstnären och likaså de som äger verk av honom. Även uppgifter om kontakter med sonen Nils Forsberg fils, som också var en skicklig målare och som också bodde och verkade i Helsingborg under många år, är av intresse i sammanhanget.

Med hopp om respons och med vänlig hälsning.

Ulf Forsberg

En tanke om “Efterlysning: Nils Forsberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *