Helsingborgs Släktforskare-och bygdeförening

Sveriges Befolkning 1910 på DVD/USB

Sveriges befolkning 1910 kommer att lanseras på Släktforskardagarna i Nyköping 29-30 augusti och produkten kommer att finnas till försäljning i Riksarkivets webbutik fr.o.m. 28 augusti. Den lanseras på dvd och usb och fungerar med både Windows och Mac. Sveriges befolkning 1910 är en databas innehållande uppgifter om alla de 5,6 miljoner människor som var skrivna i slutet av 1910. Uppgifter som redovisas är namn, boendeort och församling, födelseår och församling, yrke samt hushållstillhörighet. Folkräkningsdatabasen i Digitala forskarsalen är sedan tidigare uppdaterad med dessa uppgifter och de ingår i abonnemanget på SVARs e-tjänst.

Mer information och systemkrav finns i Riksarkivets webbutik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *