Helsingborgs Släktforskare-och bygdeförening

Efterlysning

Hei!
Min kone, Anne-Grete Seltveit, f. Arnesen frå Kragerø i Telemark (Norge) prøver å finne opplysninger om slekta til hennes mormor, Emilie (Emelie) Mathilde f. Hedvall (Hedval).  Mor hennes heitte Gustava Mathilde f. Ramstedt. Far til Emilie heitte truleg Emil von Hedvall.
På ein eller annan måte blei Gustava kjent med familien Knud og Gunhild Jensen i Arendal, og Emilie blei oppfostra der etter at mor hennar døydde. Seinare gifta ho seg med Viggo Angel Andersen frå Arendal. Dei emigrerte til USA i 1920 åra
Gustava var truleg født i 1876 i Arendal. Vi lurar på om faren, Emil, var frå Helsingborg. Gustava har nok budd ein periode i Helsingborg, sidan Emilie var født 13. november 1898 i Helsingborg. I 1899 flytta Gustava med dottera Emilie til Arendal. Det ser ut til at Gustava døydde i 1904, men då budde ho i Bergen i Nykirkesmug 2. Ho er gravlagt ved Nykirken i Bergen.
Dersom de kan hjelpe oss med opplysningar som kan gje oss meir informasjon om familien til Emil von Hedvall og Gustava Mathilde Ramstedt vil vi vere svært takksame for det.
Lever for eksempel etterkommere/slektninger av desse to personane?
Mvh.
Gunstein Seltveit
Skafsåvegen 705
3880 Dalen i Telemark
tlf. 901 70 465

Mejl: gunstein@seltveit.no